Tulevia teatterimatkoja 2023:

 

4.2.2023 Fanny ja Alexander, Helsingin kaupunginteatteri

Paavo Westerbergin ohjaama uuden sukupolven Fanny ja Alexander on kiehtova näyttämöfantasia, jonka rooleissa loistavat suomalaisen teatterin kirkkaat tähdet. Lähde mukaan nautinnolliseen teatterielämykseen!

MATKAN HINTA 125€/hlö sisältäen bussimatkan, ruokailun, teatterilipun ja matkanjohtajan palvelut

Lue tästä linkistä lisää näytelmästä sekä aikataulusta...

 

 

18.2.2023 Turandot, Oopperatalo Helsinki

Visuaalisesti häikäisevä Turandot kiteyttää Puccinin suuren klassikon universaaliin sanomaan - ei ole väliä kuka olet, tai mistä tulet - me kaikki etsimme rakkautta. Tule katsomaan Kansallisoopperan uusi ja häikäisevä teos!

MATKAN HINTA 165 € sisältäen matkat, ruokailun, oopperalipun ja matkanjohtajan palvelut.

Lue lisää oopperasta ja päivän aikataulusta tästä linkistä.

 

25.2.2023 Anastasia, Tampereen teatteri

Loistelias Anastasia- musikaali Tampereella - saimme vielä paikkoja!

Musikaali pohjaa Romanovien suvun ja keisari Nikolai II:n perheen kohtaloon ja siihen liitettyyn kiehtovaan mysteeriin. Taianomainen tarina kuljettaa Romanovien palatsista Venäjän vallankumouksen keskelle ja Pariisiin, missä nuori ja rohkea Anja etsii itseään ja menneisyyttään. 

MATKAN HINTA 155€/hlö sisältäen bussimatkan, ruokailun, musikaalilipun ja matkanjohtajan palvelut.

Lue lisää musikaalimatkan aikataulusta tästä linkistä.

 

21.3.2023 Suuri Operettigaala, Musiikkitalo Helsinki

Lähde kokemaan upea operettigaala Helsingin musiikkitaloon - tämä on ainutlaatuinen esitys!
OperArt Jyrki Anttila juhlii tänä vuonna operetin tuottamisen 10-vuotista taivalta - Yö Venetsiassa, Luxembourgin kreivi, Mustalaisruhtinatar ja monia muita. Solisteina Jyrki Anttila,Tiina Vahervaara, Emilia Vesalainen-Pellas, Hannakaisa Nyrönen, Jouni Kokora ja Vikke Häkkinen.

MATKAN HINTA 129€/hlö sisältäen bussimatkan, operettilipun, ruokailun ja matkanjohtajan palvelut.

Ilmoittautuminen päättyy 20.2.2023!

Matkareitti: Nousiainen klo 13.30-Raisio kaup.talon pys 13.45-Tku,l-as pys 10 klo 14.00-Kaarina pvp 14.20-Piikkiö pvp 14.35-Paimio moottoritien ramppi 14.50-ABC Salo 15.15-Ykköspesä ruokailu klo 15.45-lähtö Ykköspesältä klo 16.15-saavumme Musiikkitaloon klo 17.15 ja klo 18.00 alkaa Operettigaala. Kotiinlähtö esityksen jälkeen kun kaikki ovat bussissa.

15.4.2023 Katrina, Tampereen työväenteatteri

Kertomus vahvasta naisesta, ylpeydestä, jääräpäisyydestä ja oikeudentunnosta - samalla myös sopeutumisesta ja rakkaudesta perheeseen. Perheeseen jossa aikuistuvat lapset etsivät onneaan ja oikeuksiaan pienen mökin seinät ryskyen.

Tervetuloa nauttimaan uutiskynnyksen ylittäneestä ensiesityksestä Tampereen työväenteatteriin.

MATKAN HINTA 99 €/hlö sisältäen bussimatkan, teatterilipun, ruokailun ja matkanjohtajan palvelut.

Lue lisää matkan sisällöstä tästä linkistä.

Tässä vielä viiden tähden ylistykset saaneita kommenteja;

★★★★★ "Tämän hienommin Katrinaa tuskin voisi tehdä" - Kaisa Järvelä, Aamulehti
★★★★★ "Kansallinen kulttuuriteko" - Matti Pulkkinen, Pirkanmaan Lehtitalo
★★★★1/2 "Jonna Järnefelt Katrinana on näytelmän valo, mutta vauhtia ja verevyyttä tarinaan tuo kylän väki touhuineen ja tansseineen eli siis Tampereen Työväen Teatterin ammattimaisen notkea ja muuntautuva ensemble." - Ritva Alpola, Kulttuuritoimitus

Upea Katrina on saanut valtavan hienoa palautetta. Näe koskettava, kaunis ja vahva uutuusnäytelmä Suurella näyttämöllä. Nimiroolissa Jonna Järnefelt, ohjaus Johanna Freundlich.

 

22.4.2023 Laulaja Olavi Virta, Salon Provinssi teatteri

Suuren laulajan ja rakastetun taiteilijan Olavi Virran tunnetuksi tekemiä lauluja kuullaan upeassa konsertti-illassa Kyösti Mäkimattilan ja Leif Lindemanin tulkitsemana.
Musiikkiesitys kertoo Olavi Virran tarinaa laulun, musiikin, tarinoiden ja videotallenteiden kautta. Hienot laulut, upeat solistit ja taitava orkesteri takaavat sinulle unohtumattoman konsertti-illan. Olavi Virran kuolemasta on tullut kuluneeksi jo 50 vuotta, mutta ikimuistoiset laulut elävät, ja nyt ne liitävät jälleen luoksemme loihtien tunnelmallisen musiikintäyteisen hetken.

MATKAN HINTA 75€/hlö sisältäen musiikkiesityksen lipun, bussimatkan, väliaikakahvit suolaisen piirakan kanssa ja matkanjohtajan palvelut.

Lue lisää musikaalimatkan aikataulusta tästä linkistä.

 

30.4.2023 Ilkka Vainio- juhlakonsertti, Tampere-talo

Lähde mukaan nauttimaan hyvästä musiikista!

MATKAN HINTA 99 €/hlö sisältäen bussimatkan, ruokailun, konserttilipun ja matkanjohtajan palvelut

Matkan reitti ja aikataulu: Nousiainen klo 14.30 - Raisio kaup.talon pys klo 14.45 - Turku,l-as,pys 10 klo 15.00 - Aura ABC piha klo 15.20 - klo 17 saavutaan ruokailuun Lahdesjärven ABC:lle - klo 18 matka jatkuu - klo 19, konsertti alkaa. Paluumatkalle lähdetään heti kun kaikki ovat bussissa!

Ilmoittautuminen 8.3.2023 mennessä!